Workshops Cursussen AllerKlei bij jou thuis Eigen werk Nieuws Prijzen Agenda
cursussen

Algemene informatie over de cursussen

Je mag gebruik maken van alle apparatuur (stoken doe ik zelf) en gereedschap dat in het atelier aanwezig is. Aan het eind van de les zorg je ervoor dat je je werkplek en alles wat je gebruikt hebt schoon en opgeruimd achterlaat. Gedurende het cursusblok van 6 weken kun je het werk waar je mee bezig bent in het atelier laten staan (op basis van beschikbare kastruimte).

Na afloop van de laatste les krijg je van mij een berichtje wanneer alle werkstukken klaar staan om opgehaald te worden. Werkstukken blijven 4 weken bewaard en daarna gaan ze helaas weg, i.v.m. de ruimte in het atelier. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hartstikke jammer! (mocht je het écht niet kunnen ophalen binnen die 4 weken overleg dan even met mij) Neem zelf een doos en beschermingsmateriaal mee voor het vervoeren van je werkstukken.

Wanneer een cursus excl. materiaal en stoken is dan hanteren we de volgende tarieven: Per Kilo: biscuit €12,50, glazuurbak €17,50 (aardewerk) of €22,50 (steengoed). Deze prijzen zijn dan incl. de klei, het glazuur en het stoken. Het bakken van werkstukken vindt plaats op basis van vooruitbetaling. De werken worden gewogen voor de biscuit- of glazuurstook en afgerekend aan de hand van de tarieven zoals hierboven staan en ook in het atelier hangen. Het stoken van werk is altijd voor eigen risico. Je mag ervan uitgaan dat er zorgvuldig met je werk wordt omgegaan.

I.v.m. de beperkte ruimte kan ik je geen kastruimte aanbieden wanneer je zo nu en dan komt. Je neemt dan je werk mee naar huis (op eigen risico, neem voldoende en goede bescherming mee) en betaald een soort ‘borg’ voor het gebruikte materiaal. Dit wordt later bij het stoken weer in mindering gebracht (stookkosten zijn n.l. incl. materiaal).

Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.