Workshops Cursussen Eigen werk Nieuws Prijzen Cursus en Workshop Agenda
workshops

Algemene informatie over workshops

Een werkstuk van klei moeten eerst goed drogen. Daarna wordt het, afhankelijk van de workshop, 1 of 2x gebakken en evt. door mij voorzien van een glazuur. Dit neemt ong. 4 weken in beslag. Je krijgt van mij een berichtje wanneer je creaties klaar liggen om afgehaald te worden.

Werkstukken blijven 4 weken bewaard en daarna gaan ze helaas weg, i.v.m. de ruimte in het atelier. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hartstikke jammer! (mocht je het écht niet kunnen ophalen binnen die 4 weken overleg dan even met mij) Neem zelf een doos en beschermingsmateriaal mee voor het vervoeren van je werkstukken.

Verzenden is ook mogelijk, maar hier zijn extra kosten aan verbonden en er is altijd risico op breuk, ondanks dat het goed verpakt wordt. Dit heeft dan ook niet de voorkeur. De risico’s bij verzenden zijn altijd voor de deelnemer.

Alle cursussen en workshops worden gegeven aan max. 6 personen, tenzij op eigen verzoek een grotere groep komt. Dat betekent kleine groepen met voor iedereen genoeg ruimte en veel aandacht. Tenzij anders aangegeven zijn de workshops incl. gebruik van gereedschap, apparatuur, materialen en stoken. Bij de andere lessen worden materiaal en stookkosten apart berekend.

In principe is de duur van een workshop voldoende om je werkstuk te maken. Het kan soms voorkomen dat iemand extra tijd nodig heeft (omdat je bijv. heel veel details aanbrengt) Wanneer dit het geval is, dan kun je een half uur (€10) of een uur (€20) bij boeken. Dit is alleen in overleg mogelijk en je betaald ter plekke.

Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.